بیش از ۷۰ گروه جهادی در بسیج سازندگی شهرستان شازند مشغول فعالیت های محرومیت زدایی هستند
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/1399-04-24/WhatsApp%20Image%202020-07-12%20at%2020.31.45%20%281%29.jpeg?itok=dytJcBYJ)
یکی از پروژه های شاخص بهره برداری از کارگاه اشتغال زایی شهر مهاجران است که با راه اندازی ۴ واحد کارگاهی قالیبافی و خیاطی بیش از ۳۰ نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار شده اند که در صورت همکاری نیروگاه شازند این اشتغال به بیش از ۱۰۰ نفر خواهد رسید.
بسیج سازندگی ناحیه مقاومت شازند با ۷۰ صندوق اشتغال زایی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و مردمی کردن اقتصاد گام های موثری برداشته که این صندوق ها با حضور اهالی مردم روستا و محله ها به دنبال حل مشکلات اشتغال مناطق تحت پوشش خود می باشند.
افتتاح خانه محروم در روستای غینر،افتتاح جاده بین مزارع کشاورزی عنبرته،افتتاح کارگاه اشتغال زایی شهر مهاجران،بهره برداری از حسینیه روستای خسبیجان،افتتاح خانه محروم شهر توره، افتتاح خانه محروم روستای نهرمیان و بهره برداری از آبرسانی کشاورزی روستای مروارید دره از جمله پروژه های امروز بودند.
بیش از ۷۰ گروه جهادی در بسیج سازندگی شهرستان شازند مشغول فعالیت های محرومیت زدایی هستند که در بخش های مختلف سازماندهی شده اند که تاکنون در راستای رفع محرومیت روستاها و نقاط کم برخوردار شهرستان تلاش های ارزنده ای انجام داده اند.
بیش از ۱۵پروژه شاخص محرومیت زدایی از جمله احداث کانال کشی آب روستایی، تعویض شبکه آب روستایی ،لایه روبی قنوات، ساخت استخرهای ذخیره آب،تعمیر و بهسازی خانه های محروم،مساجد و مدارس و احداث خانه برای سیل زدگان در روستاهای شازند در دستور کار قرار دارد.
مبلغ ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای پروژه های محرومیت زدایی شازند تخصیص داده شده که با سهم دستگاه ها اعتبار پروژه های محرومیت زدایی ۳ میلیارد تومان است.
در راستای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید و لبیک به دغدغه مهم مقام معظم رهبری قرارگاه تخصصی جهش تولید در سپاه شهرستان شازند راه اندازی شده جلسات تخصصی برای ایجاد اشتغال و راه انداختن چرخه تولید برگزار شده است.
در راستای خودکفایی برای سه محصول استراتژیک گندم،لوبیا و ذرت با هماهنگی بسیج کشاورزی اقدامات زیرساختی انجام شده و خودکفایی این سه محصول در دستور کار قرار گرفته است.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا کمک به آسیب دیدگان و محرومین در دستور کار بوده که تا پایان ماه مبارک رمضان بیش از ۹۵۰۰ بسته معیشتی توزیع شده و سه مرحله نیز در دستور کار قرار دارد که پیش بینی ۱۰ هزار بسته معیشتی در طی مراحل آینده نیز در دستور کار قرار دارد.
راه اندازی ۱۵ کارگاه تولید ماسک و توزیع ۲۰۰ هزار ماسک،راه اندازی ۳ کارگاه تولید مواد ضدعفونی و توزیع ۶۰ هزار مواد ضدعفونی کننده و سایر اقدامات مقابله با کرونا از جمله فعالیت های قرارگاه زیستی سپاه شهرستان شازند می باشد.
در راستای گرامیداشت هفته عفاف و حجاب طی دو روز گذشته بیش از یک هزار گل همراه با گلدان به بانوان هدیه داده شده که این اقدام ادامه دارد و در یک اقدام تازه بیش از ۱۷ چادر به بانوان مناطق محروم اهدا شده است.