راه‌اندازی کارگاه های تخصصی تولید ماسک در استان مرکزی

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی گفت: از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا بسیج سازندگی به طور جدی برای رفع مشکلات کمبود ماسک در استان وارد شد و بیش از 70 کارگاه تخصصی در این خصوص راه‌اندازی کرد.

 امید محترمی با اشاره به سالروز پیام مقام معظم رهبری به اعضای گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی در یازدهم مرداد سال ۹۸ اظهار کرد: پیام مقام معظم رهبری به گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی فصل جدیدی از حرکت برای بسیجیان و جهادگران رقم زده که رویکرد بسیج سازندگی در طی این مدت دفاع نوین و همه جانبه را در دستور کار گذاشته است.

وی تصریح کرد: ۹ بند پیام مقام معظم رهبری به بسیج سازندگی و جهادگران در دستور کار قرار گرفته و برای تحقق این بندها در همه ابعاد به طور تخصصی وارد شده‌ایم و امیدواریم بتوانیم در این راستا گام‌های بلندتری برای رفع محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم برداریم.

تاکنون بیش از ۷۵۰ گروه جهادی به استعداد ۲۵ هزار نفر در استان مرکزی سازماندهی شده‌اند که در بخش‌های مختلف خدمت رسانی می‌کنند

 وی افزود: تاکنون بیش از ۷۵۰ گروه جهادی به استعداد ۲۵ هزار نفر در استان مرکزی سازماندهی شده‌اند که در بخش‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، اقتصاد مقاومتی، سازندگی، عمرانی، بهداشتی، پزشکی، اجتماعی، خدماتی، مهندسی و کشاورزی خدمت‌رسانی می‌کنند.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا بسیج سازندگی به طور جدی برای رفع مشکلات کمبود ماسک در استان وارد شد، افزود: بسیج سازندگی بیش از ۷۰ کارگاه تخصصی در این خصوص راه اندازی کرد و بیش از دو میلیون ۸۰۰ هزار ماسک تولید و توزیع شد.

 محترمی افزود: بعد از رفع مشکل کمبود ماسک در استان امروز تعداد کارگاه‌ها به ۳۰ کارگاه رسیده است که به طور مستمر مشغول به تولید هستند.

 امسال با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته بیش از ۴۸۰ پروژه محرومیت‌زدایی در دستور کار است

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مهم بسیج سازندگی رفع محرومیت در استان مرکزی است که باید در سازندگی، آبادانی و محرومیت زدایی باید پیشگام باشد، ادامه داد: امسال با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته بیش از ۴۸۰ پروژه محرومیت‌زدایی  شامل لایروبی قنوات، انتقال آب کشاورزی، احداث راه‌های بین باغات کشاورزی، کانال‌کشی کشاورزی، احداث جاده‌های بین مزارع، ساخت مسکن روستایی و خانه‌های عالم، مرمت مساجد و مدارس، احداث استخرهای ذخیره آب در دستور کار است و سال گذشته بیش از ۶۲۰ پروژه محرومیت زدایی به بهره برداری رسید.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی گفت: توجه به مسکن مردم به عنوان سرمایه‌های اجتماعی نظام اسلامی و خصوصا افرادی که توانایی لازم را ندارند یکی دیگر از اولویت‌های مهم بسیج سازندگی است که امسال ساخت ۱۵۰ واحد مسکونی را در دستور کار داریم و سال گذشته بیش از ۳۰۰ واحد مسکونی به ولی نعمتان انقلاب تحویل داده شد.

 بیش از ۲۱۰ جهیزیه تحویل و آماده شده است که تا پایان سال به مرور زمان افزایش پیدا خواهد کرد

محترمی بیان کرد: در راستای کمک به ازدواج آسان در جامعه و حمایت از جوانان بسیج سازندگی نیز پیشگام بوده و با اهدای جهیزیه توانسته آثار و برکات بسیار مناسبی در این خصوص رقم بزند که سال گذشته بیش از ۸۰۰ جهیزیه هدیه داده شد و امسال هم تاکنون بیش از ۲۱۰ جهیزیه تحویل و آماده شده است که تا پایان سال به مرور زمان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی تصریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا حمایت از کارگران، اقشار و خانواده‌های آسیب دیده یکی از اولویت‌های مهم در طی این چند وقت بود که در این راستا بیش از ۱۴۰ هزار بسته معیشتی تاکنون تحویل داده شده و در این هفته بیش از ۲۰ هزار بسته نیز تحویل داده خواهد شد و این اقدام خداپسندانه را تا پایان بیماری کرونا ادامه خواهیم داد.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی  با بیان اینکه رویکرد بسیج سازندگی در اقتصاد مردمی کردن و نقش آفرینی خود مردم در اداره اقتصاد است، افزود: در این راستا صندوق‌های قرض الحسنه را راه انداخته‌ایم و امروز در استان مرکزی بیش از ۵۰۰ صندوق قرض الحسنه تشکیل شده است.

محترمی گفت: اعتقاد داریم تقویت سرمایه‌گذاری‌های خُرد مردم باعث کارآفرینی و اشتغال زایی خواهد شد و رویکردمان را بر این موضوع گذاشته‌ایم که سال گذشته بیش از ۶۰۰ شغل توسط بسیج سازندگی ایجاد شد و امسال هم اشتغال زایی یک هزار نفری را در دستور کار داریم.

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که همواره در فعالیت‌های بسیج سازندگی دنبال می‌شود بحث آموزش است و امروز خوشبختانه بسیجیان در هر اموری که وارد شده‌اند با تخصص و آموزش کافی ورود پیدا کردند و سالیانه بسیج سازندگی استان آموزش بیش از ۱۰ هزار نفر را انجام می‌دهد.