وجود بیش از ۲۵ هزار جهادگر در استان، موجب شده تا شاهد فصل جدیدی از رویش های انقلاب باشیم
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/1399-07-08/400096800458_52884.jpg?itok=lKzdg9Tg)
سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در آیین افتتاح ۱۰ پروژه محرومیت زدایی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه روح الله در بخش های روستایی شهرستان شازند:
خوشبختانه قرارگاه محرومیت زدایی سپاه با حضور در روستاهای محروم و کم برخوردار امروز پرچم دار جهاد و خدمت رسانی به مردم است و جهاد امروز در مقابل دشمنان جهاد مبارزه با فقر و محرومیت است که کار این قرارگاه قابل تحسین است.
امروز علیرغم تهدیدات و توطئه های دشمنان قسم خورده ایران اسلامی نهضت خدمت رسانی به مردم متوقف نشده و این نهضت روز به روز با حرکت های جهادی و مشارکت مردم قوی تر خواهد شد.
سازماندهی بیش از ۸۰۰ گروه جهادی در نقطه به نقطه استان مرکزی و فعالیت آنها در بخش های عمرانی، آموزشی، درمانی، خدماتی، صنعتی، محرومیت زدایی و کشاورزی به مردم تهدیدات و خیال های خام دشمنان را به فرصت های شگفت انگیز تبدیل کرده است.
وجود بیش از ۲۵ هزار جهادگر در استان مرکزی که با تأسی از فرهنگ دفاع مقدس ، ایثار و از خودگذشتگی را به طور عملیاتی اثبات می کنند موجب شده تا در گام دوم انقلاب شاهد فصل جدیدی از رویش های انقلاب باشیم.
در طی هشت ماه گذشته علیرغم اینکه بیماری کرونا محدودیت هایی را ایجاد کرده اما این محدودیت ها موجب متوقف شدن جهادگران نشده و روز به روز شاهد هستیم جوانان زیادی به این گروه های جهادی می پیوندند و طبق تخصص هایی که دارند به مردم خدمت رسانی می کنند.
قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه روح الله استان مرکزی در سه دهستان دهچال ، چهارچشمه و مالمیر حضور دارد که مجموعا در ۷۴ روستای استان خدمت رسانی می کند.
در سال ۹۹ بیش از ۳۳ پروژه محرومیت زدایی در دستور کار قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه روح الله قرار دارد که اگر ۵۰ درصد از سهم دستگاه های مرتبط دولتی تأمین شود قطعا رقم پروژه ها بیش از این خواهد بود.
قرارگاه محرومیت زدایی سپاه ارتباط مستقیم با معیشت مردم و سفره روستاییان دارد و تأثیر بسیار زیادی بر ایجاد اشتغال روستایی و بالابردن سطح کشت کشاورزان دارد که علاوه بر ایجاد صدها شغل پایدار اشتغال غیر مستقیم نیز ایجاد می کند و لذا یکی از مجموعه های تاثیرگذار در راستای تحقق جهش تولید می باشد.
همچنین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه روح الله در پنج بخش فرهنگی، تعلیم و تربیت، اشتغال ، سلامت و زیر ساختی فعالیت می کند و مهمترین بخش فعالیت ها در بخش زیرساختی است چراکه زمانی فعالیتی انجام می شود تقویت زیر ساخت های آن بخش بسیار مهم است و زیرساخت هایی که مشکل دارند اصلاح می شوند.
قرارگاه پیشرفت و آبادانی هم اکنون در ۱۳ روستای استان طلاب متخصص مستقر کرده که علاوه بر اقدامات فرهنگی و تبلیغی در چهار عرصه مهم خدمت رسانی و در صورت نیاز تسهیل گری انجام می دهند.
با توجه به احساس نیازی که در بخش آبرسانی دیده میشد در سال جاری بیش از ۲۶۰ پروژه آبرسانی در دستور سپاه روح الله استان مرکزی قرار دارد و مجموعا بیش از ۶۰۰ پروژه محرومیت زدایی در سطح استان انجام خواهد شد.
بهره برداری از ۴ پروژه آبرسانی شرب، بهره برداری از ۳ پروژه انتقال آب کشاورزی ،راه اندازی ۱ کارگاه گیاهان دارویی، بهره برداری از ۱ زمین فوتسال ، تکمیل و مرمت ۱ مسجد ، بازدید از گروه های جهادی ، تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس شهر آستانه ، برگزاری یازدهمین رزمایش کمک مومنانه توسط ناحیه مقاومت بسیج شازند از جمله برنامه های امروز سردار کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در شازند بوده است.
لازم به ذکر است یازدهمین رزمایش کمک مومنانه شهرستان شازند با توزیع ۲۰۰۰ بسته شامل ۵۰۰ بسته معیشتی و۱۵۰۰ بسته لوازم التحریر بین ولی نعمتان انقلاب نیز برگزار شد.