.

اختصاص اعتبار طرح های محرومیت زدائی در سطح استان مرکزی به 220 میلیارد تومان رسید.

رئیس بسیج سازندگی استان مرکزی گفت: در سطح شهرستان‌ها اعتبارات خوبی وجود دارد و مبلغ اختصاص یافته به طرح محرومیت‌زدایی ۲۲۰ میلیارد تومان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی استان مرکزی ؛ امید محترمی در ستاد راهبری و هدایت حرکت‌های محرومیت زدایی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با اشاره به تکمیل سریع پروژه‌ها اظهار داشت: احصا و تکمیل پروژه‌ها باید از همین الان انجام شود و هر کدام از دستگاه‌ها باید یک بانک اطلاعاتی از محرومیت‌هایی که در بخش آنها وجود دارد داشته باشند.

وی افزود: حتما پروژه‌ها مشخص و اولویت‌بندی شود و هیچ پروژه‌ای بدون تصویب ستاد راهبری و محرومیت‌زدایی استان مرکزی به دستگاه‌های بالادستی اعلام نشود یعنی زمانی که در سطح شهر با هماهنگی فرمانداران اولویت انجام شد در ستاد راهبری استان هم تایید شود و در مرحله بعد به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شود.

رئیس ستاد راهبری و هدایت حرکت‌های محرومیت‌زدایی استان مرکزی تصریح کرد: در سطح شهرستان‌ها اعتبارات خوبی وجود دارد و مبلغ اختصاص یافته به طرح محرومیت‌زدایی 220 میلیارد تومان است بنابراین به صورت مرتب جلسات محرومیت‌زدایی برگزار و پیگیری موضوعات انجام شود تا فرصت‌ها از دست نرود.

محترمی در خصوص مشکلاتی که در بحث آب شرب وجود داشت بیان کرد: در بحث آب شرب مجدد جلسه‌ای با هماهنگی معاونت عمرانی استانداری انجام می‌دهیم و مشکلات را رفع می‌کنیم.

رئیس بسیج سازندگی استان مرکزی در خصوص قیر تخصیص‌یافته به بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح‌های راهداری مقرر شد میزان 2 هزار و 570 تن قیر در اختیار بسیج سازندگی قرار بگیرد که باید برای آن برنامه‌ریزی انجام و از ظرفیت‌ها استفاده شود.

سهم استان مرکزی از اعتبارات محرومیت‌زدایی  343 میلیارد تومان است 

رقیه یادگاری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی هم در این نشست گفت: طبق ابلاغیه سال 1400 در بحث محرومیت‌زدایی مبلغ 19 هزار میلیارد تومان در سطح کشور به عنوان محرومیت‌زدایی ابلاغ شد که 343 میلیارد تومان به استان ما اختصاص یافته است.

وی افزود: اعتبارات در 5 بخش نوسازی مدارس، بهداشت و درمان، آبرسانی روستایی، راه روستایی و آبخیزداری توزیع شده است،3 بخش ملی بوده که ابلاغ پروژه‌ها از طریق وزراتخانه‌ها انجام شده است. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی تصریح کرد: از میزان 343 میلیارد تومان، 79 میلیارد تومان با 20 پروژه مربوط به نوسازی مدارس، 103 میلیارد تومان بهداشت و درمان با 89 پروژه، 106 میلیارد تومان با 9 پروژه در حوزه آبرسانی، راه روستایی 36 میلیارد تومان با 28 پروژه و آبخیزداری 17 میلیارد و 600 میلیون تومان با 3 پروژه بوده که در اختیار بخش‌ها برای محرومیت‌زدایی گذاشته شده است.

یادگاری عنوان کرد: ما در تفکیک شهرستانی پروژه‌ها هیچگونه نقشی نداشته‌ایم و تفکیک بخش و شهرستانی هر دو توسط مجلس انجام شده است، کل اعتبارات به صورت ملی توزیع شده و حتی اعتبارات پروژه بهداشت و درمان و راه هم توسط وزارتخانه مشخص شده، در نتیجه استان در تعیین پروژه‌ها تاثیری نداشته است، در بخش آب روستایی 100 درصد اعتبار تخصیص یافته و در باقی بخش‌ها 50 درصد اعتبار تخصیص یافته است.

وی بیان کرد: 22 میلیارد تومان برای طرح‌های محرومیت‌زدایی در نظر گرفته شده که در قانون توزیع فصلی آن مشخص شده و کاملا ملی بوده و استانی نیست.

انتهای پیام