مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی:

معلم جهادی نسل جهادی تربیت میکند

اسماعیل شریعت منش ضمن اشاره به اینکه از اثرات این اردوها بسط روحیه و فرهنگ جهادی است، تصریح کرد: قشر معلم ما با توجه به اینکه تربیت جامعه و دانش‌آموزان توسط این عزیزان انجام می‌شود، وقتی به عنوان دانشجوی معلم در دوران دانشجویی در اردوهای جهادی حاضر می‌شود از همان دوران دانشجویی با این روحیه‌ی جهادی تربیت میشود و زمانی که بعنوان معلم در مدرسه حاضر می‌شود، هم خودش جهادی است و هم این روحیه جهادی را به دانش‌آموزان تحت تعلیمش منتقل می‌کند.

اسماعیل شریعت منش، مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی بسیج سارندگی استان مرکزی با اشاره به اینکه اردوهای جهادی بسیج دانشجویی در دو بازه‌ی تابستان و در طول سال به صورت اردوهای جهادی آخر هفته که دانشجویان چهارشنبه بعد از کلاس ها در اردوها حاضر می‌شوند، افزود: گروه های جهادی دانشجویی در مناطق محروم شهر، حاشیه‌های شهر و روستاهای اطراف شهرها خدمات عمرانی، فرهنگی و آموزشی را به مردم منطقه ارائه میدهند.

اسماعیل شریعت منش مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی

 

وی با تاکید بر حضور دانشجویان برادر و خواهر در این اردوهای جهادی مناطق محروم، افزود: رنگ‌آمیزی مدرسه‌، دیوارکشی، فعالیت‌های آموزشی، کلاس‌های درسی، برنامه‌های فرهنگی مختلفی توسط دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در این مناطق به انجام میرسد.

مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه پیام نور و فرهنگیان در‌ روستاهای هفته و موچان مسغول فعالیت هستند، گفت: خدمات رسانی به مردم در این اردوهای جهادی آخر هفته که به صورت مستمر توسط بسیج دانشجویی دانشگاه های استان انجام می‌شود، گروه‌های جهادی پزشکی، دندانپزشکی، آموزشی، فرهنگی و گروه‌های مختلف را شامل می‌شود.

 شریعت منش در خصوص همکاری با اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: الحمدالله با حضور مدیرکل محترم آقای دکتر مولوی همکاری‌های خیلی خوبی در زمینه مدارس به انجام می‌رسد و ما مهم‌ترین عرصه‌ای که باید این خدمات را ارائه دهیم را در مدارس می‌بینیم.

وی افزود: در طرح شهید عجمیان با استفاده از ظرفیت‌های بسیج اقداماتی در راستای شاداب‌ سازی مدارس و آماده‌سازی مدرسه صورت میگیرد تا آموزش و پرورش هرچه بهتر در این مدارس رقم بخورد.

مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی، گفت: طرح جهاد آموزشی را داریم که دانشجویان در طول هفته و حتی غیر از روزهای تعطیل در مدارس حاشیه‌ی شهرها با هماهنگی و همکاری اداره کل آموزش و پرورش ارایه خدمات آموزشی دارند.

  اسماعیل شریعت منش ضمن اشاره به اینکه از اثرات این اردوها بسط روحیه و فرهنگ جهادی است، تصریح کرد: قشر معلم ما با توجه به اینکه تربیت جامعه و دانش‌آموزان توسط این عزیزان انجام می‌شود، وقتی به عنوان دانشجوی معلم در دوران دانشجویی در اردوهای  جهادی حاضر می‌شود از همان دوران دانشجویی با این روحیه‌ی جهادی تربیت میشود و زمانی که بعنوان معلم در مدرسه حاضر می‌شود، هم خودش جهادی است و هم این روحیه جهادی را به دانش‌آموزان تحت تعلیمش منتقل می‌کند.

وی در پایان با بیان امیدواری در خصوص گسترش فرهنگ جهادی و انقلابی، گفت: به دانشجویان جهادی خداقوت عرض میکنم چراکه زمان اختصاص یافته به خانواده، استراحت و فعالیت‌های شخصی خودشان  را با روحیه جهادی به این مناطق محروم اختصاص می‌دهند.

 

جهادگران مرکزی